Μέλι

 

Στην κεντρική Εύβοια ως μελισσοκόμοι πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί διότι στα μέρη μας οι μέλισσες μας βρίσκουν νέκταρ από το θυμάρι, το έλατο, το πεύκο και το φθινοπωρινό ρείκι (κισσούρι) δίνοντας μέλι της υψηλότερης ποιότητας που υπάρχει στην χώρα μας. Η παραγωγή του μελιού μας γίνεται με τον πλέον βιολογικό τρόπο διότι στα μέρη μας και στις τροφές που παίρνουν τα μελισσάκια μας (θυμάρι, έλατο, πεύκο, ρείκι) δεν υπάρχουν καλλιέργιες όπου χρησιμοποιούνται φυτοφάρμακα και ζιζανιοκτόνα.

Comments are closed.