Μέλι

 

Στην κεντρική Εύβοια ως μελισσοκόμοι πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί διότι στα μέρη μας οι μέλισσες μας βρίσκουν νέκταρ από το θυμάρι, το έλατο, το πεύκο και το φθινοπωρινό ρείκι (κισσούρι) δίνοντας μέλι της υψηλότερης ποιότητας που υπάρχει στην χώρα μας. Η παραγωγή του μελιού μας γίνεται με τον πλέον βιολογικό τρόπο χρησιμοποιώντας ψυκτικό θάλαμο για συντήρηση κυρηθρών για να μην έχουμε υπολείμματα από θειάφι και βιολογικά φάρμακα για την καταπολέμηση του ακάρεως.

Comments are closed.