Στην κεντρική Εύβοια ως μελισσοκόμοι πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί διότι στα μέρη μας οι μέλισσες μας βρίσκουν νέκταρ από το θυμάρι, το έλατο, το πεύκο και το φθινοπωρινό ρείκι (κισσούρι) δίνοντας μέλι της υψηλότερης ποιότητας που υπάρχει στην χώρα μας. Η παραγωγή του μελιού μας γίνεται με τον πλέον βιολογικό τρόπο διότι στα μέρη μας και στις τροφές που παίρνουν τα μελισσάκια μας (θυμάρι, έλατο, πεύκο, ρείκι) δεν υπάρχουν καλλιέργιες όπου χρησιμοποιούνται φυτοφάρμακα και ζιζανιοκτόνα.
In central Evia as beekeepers should feel lucky because in our bees find nectar from our thyme, fir, pine and ryki (kissouri) giving pure bee honey of the highest quality that exists in our country. The production of our honey is the most biologically.